Propojením

Propojením

Anotace: ***modlitba ticha***

 

 

Ve chvilkách proplétání
drželi se, smáli
stichlí i divocí
životem se hnali.


Svou silou objetí
zdvihali se vzhůru.
"Jen drž mne pevně Lásko,
zažeň noční můru,


v posvatném propojení
náležím jen Tobě."
Pěšinám neznámým
ve zlé i dobré době.

 

 

 



Vztyčenou hlavu mít
a nepoddat se zlobě...

Autor Malá mořská víla, 30.01.2023
Přečteno 159x
Tipy 15
Poslední tipující: Stanislav32, enigman, Sonador, zdenka, Marten, Psavec, Bufik, šerý, Kan, DuvtipnyCmelak, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak dokáže působení změnit svět...

01.02.2023 20:09:58 | enigman

Když až do hlouby hlušiny vrůstáte kořeny a srdce žene do květu.
Rád jsem se u tebe zastavil. I to ledové kouzlo klipu působivé*

30.01.2023 12:13:51 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí