Až se vzbudí

Až se vzbudí

Zaspala dívka před ránem,
prý my dva spolu zestárnem,
prý my dva si dáme snění,
kterého běžně ve snech není.

Usíná ta dívka nad ránem,
prý spolu na vždy zůstanem,
prý všechno společné viděla ve snění,
prý když se spojíme, osud se promění.

Usnula ta dívka teď, v tuto chvíli,
poslední slova: „Spojíme síly.“
Přemýšlím jen, až protře si oči,
bude si jistá, že tím to končí?
Autor Křemen, 31.01.2023
Přečteno 172x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Kan, Tvbm, Fialový metal, Bufik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí