Setkání

Setkání

1.2.2023

Přítmí, mlhavá vize, 

modré a zlaté světlo,

noční déšť končící svěžím ránem -

je to přelud, sen

či kometa přivedla nás k sobě?

Po roce dvě řeky se v jednu slily,

po dlouhé době opět v Jednotě.

Pár slov, společná chůze,

blízkost na vzdálenost paže

a tvé oči zajiskří,

když se dotknou mých.  

 

Autor Dáma z kavárny, 02.02.2023
Přečteno 208x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, Stanislav32, mkinka, Imaginant, Bufik, Psavec, Kan, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí