Rozednění

Rozednění

Záblesk světla rozednění,
víčka své když líně zvedám.
První ranní pomyšlení,
když tě ráno vždycky hledám.

Modlitba v pohledu zasnění,
stíny zahání do tmy domů.
Světlo v ranním potěšení,
zasáhne mě silou hromů.

Tak hřeji se ráno ve tvé záři,
když rezední se moje oči.
Ještě nevychladl polibek na tvé tváři,
a mě se zase už hlava točí.
Autor petrzal, 07.02.2023
Přečteno 176x
Tipy 6
Poslední tipující: Bufik, Psavec, šerý, Frr, Stanislav32
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké rozednění :-)

07.02.2023 15:53:08 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí