Co chci?

Co chci?

Anotace: Tohle chci ......

Chci Tě přerušit uprostřed vět,
chci Ti ukázat, co je to svět,
chci se Ti vloudit do přízně,
napij se mě, pak budeš bez žízně.
Chci Ti poplést Tvoji hlavu,
chci Tě dostat do krásných stavů,
chci ti ukázat, co Ti chybí,
chci dělat věci, co se Ti líbí,
chci být hloupá, malá a naivní,
chci dostat něco, o čem se jen sní,
chci Ti říct, že jsme si souzeni,
já budu bojovat o naše území...
Autor Mische, 27.03.2005
Přečteno 8089x
Tipy 3
Poslední tipující: Queer, Dolcezza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (68x)

Komentáře

Móc hezký i když mi tam nesedí ten poslední verš bojovat o naše území to mi spíš připomíná ňákou vlčici chránící svý teritorium

24.06.2006 00:23:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí