Oddaná

Oddaná

Anotace: určitě nás bude více...

Pro hluboký ten pocit procit,
netušil jak a pro koho,
věděl,že jedná se o cit,
chtěl opřít se o někoho.
Však síla jeho stisku,
váha jeho těla,
zničila vše co měla,
co od života chtěla.
Ani zrození ve znamení ,
jež s ženou spojené je,
nepomůže pochopení,
asi příliš složité je.
Zmatky uvnitř těla,
co už jen z povinnosti dýchá,
na pomoc slova chtěla,
však osud karty míchá,
veškerá snaha byla marná a planá
nakonec všeho je stejně vdaná...
Autor LadyAnet, 25.03.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí