Noční zátíší

Noční zátíší

Píši řádky svojí krví,
slova když ti do vět skládám.
Andělé jsou dneska hraví,
když náš osud ze hvězd hádám.

Mezi tvary po obloze,
vítr honí znamení.
V prachu zbytky od exploze,
srdce v chvění vzrušením.

Tam nacházím obraz tváře,
vedle které roky vzkvétám.
Nabitý jsem z tvojí záře,
jako můra kolem létám.
Autor petrzal, 14.02.2023
Přečteno 165x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, šerý, Guldrun, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí