Vrať se jen zpátky

Vrať se jen zpátky

Anotace: Pomyslím a ještě si to rozmyslím

Dohled na pohled
Chutě mužů i žen
Čtení myšlenek
Smyslnost pohybů
Vábení
Vůně
Představivost
Jsi v obchodním domě toho všeho
Na pláži či zábavě
Kde se mnohé ukáže
K sobě se vinoucí
Jako liány stromu
Pluje a plní
Touhy
Ve své zahradě mnohé co skryto
Dává tušit
Jak bude bušit
Srdce, těla
Která k sobě patří
To vše tě vzruší
Mysl, ta jen ruší
Cítíš dotyky co nejsou
Hlas i vlas
Dokonáno jest
A přitom nic víc
Se nestalo
A ty se tam vraciš
Ze snu překvapen
Do dne unaven
Z dvojího toho života
Co vedeš
Těšíš se na den i noc
Moc
Ty zvíře
Co v tobě dříme
Hlad očí
A chůze podmanivá
Nějak se vytrácíš
Vpíjím se do snu
A žiju život s vámi oběma
Víte to?
Zvůle vůle
Tak na to nemysli
Je den
A brzy zase přijde
Noc a sen
Bludiště bez východu
Zkratky
Vrať se jen zpátky
Pomyslím.
Autor umělec2, 25.02.2023
Přečteno 174x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí