Prosba

Prosba

Anotace: Jen takový výkřik o to proč konečně nemůžu najít někoh s kým bych chtěla být, taková výtka proč v mém životě není žádný On

Cítím bouři své duše,
hučí mi v uších a
nedokážu překřičet hlasy v mé hlavě.
Opravdu jsme jen panenky co hrají, jak si Bůh píská??
Jestli jsme, tak chci mít dobrou budoucnost, štastné
mládí a radostné stáří.
To vše a ještě víc.
Sobecky nadiktuji svá přání
a poštou je pošlu na adresu neznámou.
Za všechna příkoří a ztráty si snad i já zasloužím trochu lásky.
Nechci jen prázdnotu nebo bolest v srdci mít,
chci si hrát a chci se smát.
Tak přikazuji mužům celého světa,
zvedněte jeden konečně svůj zadek,
mějtě mě rádi,
přece na světě nejsou jen KAMARÁDI.
Autor sslunickoo, 27.03.2005
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí