Láska která se nikdy nestala

Láska která se nikdy nestala

Anotace: Je to napsané z pohledu mé spolužačky, která je “zamilovaná” do mého spolužáka ale ten má přítelkyni.

Mé vlasy jsou rudé,
jako mé srdce co krvácí.
Oči mám bledé,
měl jsi být můj manžel budoucí.

Postel pod námi praská,
na čele ti vyskakuje vráska.
Měla jsem být tvou jedinou,
zahřála bych ti postel peřinou.

Teď je ta postel prázdná,
děláš ze mě jen blázna.
Za koho jsi mě vyměnil ?
Kam jsi oči zahodil ?

Jsem pro tebe ta pravá,
má láska přetrvává,
měl jsi být můj a já zase tvá,
tvá láska jediná.
Autor kvetkalazova, 03.03.2023
Přečteno 108x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí