Tma

Tma

Anotace: K propasti blíž než jeden krůček A jen na nás je se rozhodnout....

Na oblohu měsíc vplouvá
Čerň halí mě do hedvábí
Mé srdce si s mozkem smlouvá
Kdo mě k smrti dřív utrápí ?

Srdce chce ničit moji mysl
Mozek chce zabít moje tělo
Což takový život má smysl?
Komu tak zemřít by se chtělo?

Slza stéká mi po tváři
Však tma kolem ji nevidí
Měsíc co na obloze už nezáří
Slunci jen tiše závidí

A já už žalem omámená
Nad propastí zhlížím
Do černé mlhy zahalená
Můj konec se rychle blíží...
Autor llussinka, 25.03.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vždy je potřeba se dívat na svět z té lepší stránky co?? ;-)

25.03.2007 20:48:00 | shaamot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí