Hra

Hra

Najdu stopy zase na polštáři,
tvé vůně a tvých úsměvů.
Se srdcem jak s prutem rybáři,
lovíme v lásky nápěvu.

V prstech proseji tvoje vlasy,
když z ramene mi o snech vyprávíš.
Jsem parlament co s štěstím vždy souhlasí,
v modelu všeho co si představíš.

Budeme hrát si spolu zase ráno,
jak v noci když skládáme střípky přání.
V knize života vždycky bylo psáno,
že štěstí láska nebrání.
Autor petrzal, 07.03.2023
Přečteno 156x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, Psavec, kozorožka, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné

07.03.2023 12:52:47 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí