Pro případ že nebudu

Pro případ že nebudu

Pro případ že nebudu

 

Nemiluji srdcem, myslí také ne.

Čas je zkrátka krutý, všechny dostihne.

Miluji tě duší, ta tě navždy zří.

Pro případ, že zapomenu, či srdce vzdá dál bít

Autor HeRaw, 08.03.2023
Přečteno 163x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Bufik, Stanislav32, šerý, Frr, Sonador, Psavec, mkinka, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí