Krásně zamilován do špatné

Krásně zamilován do špatné

Anotace: Láska si nevybírá..

Poslední list k zemi padá,
uschl žalem z lásky k Tobě
když ses ho dotkla jako kamaráda,
neunesl tíhu citů samotnou jak nebe,
............
Proč se srdce zamiluje,
do překrásné sedmikrásky?
a pak jak babí léto kolem poletuje,
bezváhaní a beznadsázky,

I přesto že ví,
že utrhl ji někdo jiný,
tolik na ni tkví,
stále a bez přestání,,

Trápí se a chce zapomenout,
na to vzácné kvítí z luk,,
kde k němu přivonívá již cizí kluk,
a sebe nechává v poklidu schnout..
Autor Roger, 25.03.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně napsané...

27.03.2007 19:27:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí