Prokletí

Prokletí

Anotace: Únosné

Anachne je mé prokletí
Anachne, když na tebe myslím,
můj dech se zrychlí a srdce buší,
představím si nás v objetí,
a těla naše k sobě přitisknu.
Krása tvého těla mě omamuje,
tvoje křivky mě přitahují,
bradavky tvých prsou mě lákají,
v noci, když jsme sami, opojíme se vášní a slastí.
Láska nás obklopí, jako rosa na květinách,
a naše těla jako kosy proříznou tmu,
při milování v noci se nám sen stane skutečností,
a žhnoucí vášeň nás uvězní v okovech slasti.
Anachne, s tebou je všechno tak krásné,
tvoje tělo mi přináší rozkoš a extázi,
milování s tebou je jako plavání v oceánu,
bezstarostné a volné, plné smyslnosti a slasti.
A na konci milování, když se zchladí pot na našich tělech,
bradavky tvých prsou jak dvě růže rozkvétají,
tak plné slasti a krásy,
a my se opět ztrácíme v objetí.
Autor umělec2, 13.03.2023
Přečteno 151x
Tipy 5
Poslední tipující: Alci, Stanislav32, mkinka, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí