Speciální

Speciální

Mám zase pro tebe city,
Už vím že nevoní ti klasické květy
Taky to, že k tobě nesedí slovo pretty
kouzlo máš, a kazdej kdo tě zná o něm ví
Je tak jiný, specifiký
Spousta lidí jen tak kompliment nepoví
Když nad společností přemýšlím
Je to smutný, tragický
Ale je to tak už dlouho, snad od vždycky

Slovo krása, svým plným významem je pro tebe mnohem přesnější
Jeho plná definice jsi ty,
Jsem v tom tak moc,
že snad mi nevadí ani když mě oslovuješ She
Věř mi, že tu pro tebe v tomhle budu ještě dlouho
Přitom tu jsem s myšlenkou pouhou,
Že záleží mi na tobě tak speciálním způsobem
Jak jen moc speciální ty sama můžeš být
Autor n.vexak, 13.03.2023
Přečteno 152x
Tipy 7
Poslední tipující: Aramgad, Koala, Stanislav32, Sonador, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkný, takový speciální...

15.03.2023 16:39:34 | Koala

hezké, moc hezké*

13.03.2023 15:27:53 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí