Vyznání

Vyznání

Jsi hluboké moře
v kterém se topí mé hoře
Jsi ta nejvyšší hora
z,které má láska volá
Miluji tě strašně moc
ty nejkrásnější o tobě sny se mě zdají každou noc .
Jsi modrá laguna uprostřed oceánu
ta nejkrásnější dívka co vídám k ránu .
Jsi vlna co se rozlévá po písečné pláži
ta nejkrásnější holka co po ní kráčí.
Jsi z výšky padající vodopád
to nejkrásnější stvoření na světě snad
Jsi louka po které běhají naši psi
ta nejkrásnější ženská v naší vsi
Jsi krajina zelená
krásnější není žadná jiná .
Jsi nebe bez mraků
krásná ,neunikneš žádnému zraku
Jsi strom jehož listí ševelí
a všem zvěstuje,že miluji
Tebe lásko moje
že srdce mé je tvoje
že úsměv můj
je taky tvůj
že to co k tobě cítím je láska
že ty jsi moje milovaná kráska
že život můj plníš jak řeky jezera
že v něm už není hloupá mezera .
Autor Maze, 13.03.2023
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: kvetkalazova, Stanislav32, Psavec, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach.

21.03.2023 19:03:07 | mkinka

Doufám, že se to dostalo i do rukou určené, protože i kdyby tě nemilovala, tak by po přečtení určitě padla na kolena.

15.03.2023 20:09:48 | kvetkalazova

Žena, které jsou určené tyhle řádky, je šťastná žena.

13.03.2023 12:46:50 | paradoxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí