Anděli Strážný

Anděli Strážný

Anotace: :(

Můj Anděli Strážný
je to se mnou vážný
mám zlost na vše tady
a už si nevím rady.

Snad tu se mnou jsi
tak jako kdysi
když stál si u mých pádů
a byl jsem jak kus hadru.

Dovol mi na chvíli
zase nabýt síly
poznat láskou Tvou
než půjdu za Tebou.

Vždyť tady se mnou jsi
v životě, v profesi
a stále jenom mlčíš
a rameny mi krčíš.

Je to se mnou zlé
vždyť smrt mne dobude
a všechny sny se ztratí
jak hřebci z mých opratí.

Autor Ďábel sám, 16.03.2023
Přečteno 135x
Tipy 11
Poslední tipující: jenommarie, Stanislav32, Marten, Psavec, šerý, Fialový metal, Frr, kozorožka, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...s těmi hřebci prrr...tak rychle ne.

16.03.2023 16:10:08 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí