Mizíš

Mizíš

Stíny se neztrácí, ale ty mizíš,
i přes ty sliby že se neodcizíš,
přes všechna ta slova o lásce,
přichází stíny, ty jsi šla po hádce.

Mizíš, neobjímáš má ramena,
pro temnotu byla stvořena,
a tvoje doteky daly mi psaní,
jen mi trochu chybí spaní.

Chybí mi sny a společné vzbuzení,
chybí mi ta, která to pozmění,
společné chvíle, city a líbání,
neb samota dává jen objímání.
Autor Křemen, 17.03.2023
Přečteno 170x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, Marten, Jan Kacíř, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota nedává nic...

17.03.2023 08:16:44 | Jan Kacíř

Dovolím si nesouhlasit

17.03.2023 22:38:10 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí