Radí mi

Radí mi

Raději jsem s tebou sám.
Radí mi být s tebou v samotě.
Nejsi nic z toho co znám.
Ale mě zapomněli v temnotě.

Raději málo tě poznávám.
Radí mi držet se vzadu.
Často se tajemným nestávám.
Nechtějí dát další radu.

Raději nevnímám cítění.
Radí mi dnes nějak zvláštně.
Zbytečně moc to promění...
Asi mám projevit vášně.
Autor Křemen, 28.03.2023
Přečteno 146x
Tipy 3
Poslední tipující: Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí