Den našeho loučení

Den našeho loučení

 

potrestán vězením

v životě ticha 

láska mě zahubí

zle se mi dýchá 

obklopena smečkami orlů a vlků

co. maji spadeno. na stádo holubů 

splétám svůj ortel holubí krví

kdy uvidim tě lásko 

v den našeho loučení 

v den naší smrti

Autor Sára Černá, 28.03.2023
Přečteno 123x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Marten, Psavec, s úsměvem na tváři, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí