Nedělní čas?

Nedělní čas?

Anotace: Moje trošku vnitřní pojetí lásky ,,,, nevím ale asi ho vážně hodně milovala.

Nastává podzim, dny už se krátí
Je to ten smutný den kdy sem tě ztratil.
Ano lásko zůstal sem tady sám, v západu slunce, jen vzpomínám.
Teď tu tak stojím, koukám se do dálky,
v oku vodu mám a tu věc co chutnaj s ní buráky
- hm teda slzy se jim říká, proč je tu taková zima.
Jsi hodně daleko, nikdo mě nehřeje
Proč mi tě ukradli proč je tu neděle.

Ač slunce září, mé srdce pláče.
Prší jako v ten den, kdy se čas zastavil
však pro tě jen, ne!
I mě hned miláčku svět se zhroutil
zas je tu tenhle den kdy život mě se zbortil.

Tak teda stojím tu blíží se večer
Slzy mi smáčí tvář, pak sem tě uviděl.

Záříš světlem – a pořád leje
už ani nevnímám co se to děje.
Blížíš se ke mně, s tváří tak krásnou až dech sem tajil
Já se tě v duchu ptám proč sem tě ztratil.
Není mi do smíchu však sem pln radosti
Ne lásko má už nechci tě opustit.

Tvář se ti rozjasní – ruka tvá mou hladí
Cítím jak říkáš žij, miluj si tak mladý.

Vzhlédla si k altánku, dívka tam stála
Slza ti zdobí tvář ,,- to je tvá láska.

Dál tvá slova vnímám, taky se tím směrem dívám
Co dívka tam stojí, proč se to děje, kdo mi to poví.

Buďte spolu šťastný, milujte se a žijte.
V dálce jen doznívá, zapomeň lásko má, zapomeň na mě.
Vzpomeň si do roka jednou, jen jeden den
Ten den kdy si mě uviděl.

Bylo šero, jako dneska leje.
Ať je ti lásko teplo – je tu ta neděle.
Autor RendyMCAir, 28.03.2005
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí