JSI

JSI

Anotace: co všechno pro mě znamenáš

Jsi slunce mého vesmíru
jsi kůže mně šitá na míru
jsi vzduch který dýchám
jsi šepot noci který slýchám
jsi déšť co na mě z nebe padá
jsi pěna co mi myje záda
jsi voda kterou piju
jsi den který právě žiju
jsi jídlo které denně jím
jsi peřina pod kterou spím
jsi tričko které si ráda oblékám
jsi postel do které večer ulehám
jsi ten kdo ruší mi můj klidný spánek
jsi ten na koho myslím když objímá mě vánek.

Jsi vlastně moje všechno a nic
a právě proto bych chtěla mnohem víc
než jen vídat tě ve svých snech
a marně toužit cítit na sobě tvůj dech.
Chci víc než jen nechávat si o tobě zdát
chci v tvém objetí spát i usínat
chci probouzet se vedle tebe
nechci už cítit, jak mě zima o samotě zebe
chci pro někoho žít a s někým se radovat
chci někomu svojí lásku darovat.

Chci abys tím někým byl zrovna ty
právě ty, koho nemůžu mít
samota mi už zase šlape na paty
a já se bojím, moc bojím, že o tobě už můžu jenom snít.
Autor Ninusch, 26.03.2007
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Dost dobrá báseň.

26.03.2007 19:57:00 | Pilous

pěkná a možná bys ji měla věnovat tomu komu si ji psala možná taky pro ňho jsi :) všechno cos napsala... ale zní to že ten člověk neví o co přichází,teda o básnířku :)

26.03.2007 17:25:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí