Snídaně ve srubu

Snídaně ve srubu

Anotace: ...místo kde,žije naše láska...

Dneska mě vzbudilo voňavé ráno, 

když mě Tvé koláče zvali ke snídani, 

nechal jsem v pelíšku ještě rozestláno, 

abychom s láskou ho důstojně přivítali...

 

Ke sladkým koláčům chystám dva šálky kávy, 

pak dlouze Tě obejmu, jako bych navždy chtěl v té chvíli stát, 

po těle Ti putuje můj dotek tak hravý

a cítím jak bytí mé se touží Ti odevzdat...

 

V nadheře dýcháme posvátnou chvíli, 

kdy v jedno jsme vpleteni v okamžik přítomný, 

kdy srdce zpívají a v jedno se skryly

a duše provoní náš srub jenom "my"...

Autor chalcedon, 01.04.2023
Přečteno 123x
Tipy 7
Poslední tipující: Vivien, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, to je láska :)

01.04.2023 23:46:49 | Narra

pěkná a taková ranní probuzení jsou skvělá .)

01.04.2023 10:37:48 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí