Bez lásky

Bez lásky

zavřu oči 

a vidím tvou tvář 

přece si stále nebudem lhát 

láska může být hrou jen do chvíle 

než začneš bloudit bez cíle 

než začneš hledat odpověď na svoje otázky

kde najít barvy své ohnivé lásky 

kde najít ty ruce plné něhy 

význam slov co jsme si řekli

nenašla jsem však odpověď na svoje otázky    

zbývá mi tedy 

jen marné čekání 

a další den a noc bez lásky

 

 

 

 

 

 

Autor Sára Černá, 01.04.2023
Přečteno 139x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Fialový metal, Psavec, mkinka, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí