Růžovou halenku nosí...

Růžovou halenku nosí...

Anotace: Text na známou melodii...

 

Růžovou halenku nosí dívka půvabná,

zrcadlové brýle sluneční,

ze všech krásek světa jen ona mne zajímá,

jen na ni se dívám, když jdu s ní...

 

Tuze jí to totiž sluší, já ji tak rád mám,

že bych za ni třeba život dal,

srdce mi jak buchar buší, když ji objímám,

krásnější jsem vážně nepoznal...

 

S láskou svět zas krásným zdá se, v srdci požár

vzplál,

za jinou se neotáčím víc,

život, který v osamění peklem se mi zdál,

nevyměnil bych teď již za nic! 

 

A když na parket vstoupíme, patří jenom nám,

jak tornádo s ní se zatočím,

když ji držím v náruči, flek konkurenci dám,

I Fred Aster řek' by: "Nestačím!"

 

Proplouváme spolu světem jako bárek pár,

pohání nás "vítr sluneční",

láska, je olympských bohů nejkrásnější dar,

i my dva jsme prostě báječní!

Autor Kozoroh 1, 04.04.2023
Přečteno 121x
Tipy 7
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, mkinka, Bufik, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejlepší bude, když si to sama zkusíš.

10.08.2023 01:15:10 | Kozoroh 1

Na jakou melodii to tančíš se svou kráskou z nejkrásnějších???

09.08.2023 17:11:11 | cappuccinogirl

Na parketu spolu souhrou taneční. Prožít spolu všední krůčky, i ty kroky sváteční*

04.04.2023 01:08:58 | šerý

Přesně tak!

10.08.2023 01:11:59 | Kozoroh 1

Už spíš jenom sen...;-)

06.07.2023 09:49:54 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí