Neuskutečněný intimnosti

Neuskutečněný intimnosti

Anotace: (aneb sonet, o kterým se nedovíš)

Nikdy se nedovíš
o slze, co mi stekla po tváři do výstřihu.
O všech bláznivejch krásách,
co jsme mohli spolu mít.

Nikdy se nedovíš,
kde všude mám pihu
a jak by bylo snadný
vedle sebe snít.

Z toho pocitu zbyde
jen básnička zbytečná.
Ale při tom psaní je mi hezky, víš?

Jako vždycky v metru,
než jsme se rozloučili -
ale to ty se nikdy nedovíš.

Autor Houslistka, 05.04.2023
Přečteno 164x
Tipy 17
Poslední tipující: Ondra, Floutkovskij, Dreamy, Koala, Stanislav32, Marten, Psavec, šerý, Vivien, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tajemství :) Líbí se mi

05.04.2023 20:42:04 | Narra

Tohle je moc hezký dílko.
"Nikdy se nedovíš, kde všude mám pihu..." - SUPER!

05.04.2023 19:17:23 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí