Probuď mě

Probuď mě

Anotace: Probuď mě, až sníh z hor začne jemně tát, a jižní vítr loukou začne vát, nastav budík, ať svěží můžu s jitrem vstát, bezvládný ležím na zemi, bez tebe mám chuť to vzdát...

 

Probuď mě

Až sníh z hor začne jemně tát

A jižní vítr loukou začne vát

Nastav budík, ať svěží můžu s jitrem vstát

Bezvládný ležím na zemi

Bez Tebe mám chuť to vzdát

 

Probuď mě

Na márách spím, já se neměl vůbec rád

Teď s Tebou o krásu jara se nechci dál víc okrádat

Dobře je mi, i když mi málo rozumíš

Mluvím cizí řeči, úskalí světa mi jediná vysvětlíš

 

Učím se rychle, jsem zvláštní ale pilný žák

Pálí mé dlaně, když na ně padá v Máji sníh

Všechno kolem má svůj jas a příliš rychlý spád

 

Tak nevím proč už dřív jsem tě neměl takhle rád

Tak nevím proč už dřív jsem tě neměl takhle rád

 

(Hanuš Šparlinek, 6.4 2023)

Autor Hanuš, 06.04.2023
Přečteno 149x
Tipy 8
Poslední tipující: Rbb, Sonador, Frr, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká*

07.04.2023 07:18:45 | Sonador

děkuji moc

08.04.2023 10:59:37 | Hanuš

Nu pěkné to máš*

06.04.2023 23:45:40 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí