Stýská se mi...

Stýská se mi...

Anotace: Pro toho nejbajecnejsiho clovicka na svete... Broucku miluju te... a brzy se mi vrat :-*

Sedím tu s hlavou sklopenou,
mám duši láskou zraněnou.
Chtěla bych být u tebe,
pak vzlítli by jsme do nebe
a už by nebylo bolu,
protože by jsme byli spolu...
821
Autor qpal, 26.03.2007
Přečteno 792x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí