Po dešti

Po dešti

Anotace: Občas dopadající kapky neznamenají vůbec nic.

Jen tři kapky dopadly z okapu

A snové údolí vláhou pokropené

Dalo nám vědět, že my dva jsme tu

A nad námi tesknící andělé

 

Ležíce v posteli na nebe jsme patřili

Proč pláčete, bytosti od Boha poslané?

V lásce usebráni, rádi bychom to věděli

Však Bůh mlčel - měl nás za zamilované

 

A tak když na nebi pošmourno je

Zachumlám se, v objetí zahřeji tvé údy

Neb pravda se odebrala v nebe háje

Tak nač trpce krotit naše pudy 

 

 

Autor Riscoperdo, 09.04.2023
Přečteno 151x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká, příjemně se to čte i představuje, líbí se mi

16.04.2023 20:50:03 | Aramgad

Děkuji moc!

21.04.2023 10:10:44 | Riscoperdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí