Vzpomínky jako kapky deště

Vzpomínky jako kapky deště

Anotace: beznadějná prázdnota ve mne bez tebe

vzpomínky jako kapky deště,
dálka nás sblíží víc,
chceš li vůbec ještě.

Šepot srdce ti napoví,
kam vydat se máš,
prchám na daleké ostrovy,
najdeš i to, co nehledáš.


Cesta do fantazie lásky,
jak z útesů nad mořem,
co víc chtít, než hladit tvé vlásky,
a být ti blíž, s černým ořem.

Jsem jako dítě měsíce Bohů,
jsi všechno a všechno jsi,
miluji, jak jen teď mohu.
Autor Rbb, 11.04.2023
Přečteno 160x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Marťas9, Emily Říhová, Frr, šerý, Psavec, kozorožka, Lexi, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady bych řekl, že neotřele verši poskládané o lasce.*

11.04.2023 15:31:03 | šerý

Krásné

11.04.2023 12:01:06 | kozorožka

děkuji

11.04.2023 11:12:32 | Rbb

Rádo se stalo.

11.04.2023 11:23:53 | mkinka

Báseň je psaná velmi upřímně a to se mi líbí. Mám z ní dobrý dojem.

11.04.2023 11:02:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí