Pojem

Pojem

Anotace: "Láska je jen pojem... "řekla Hanka, super kámoška=o)A nějaxem na to dopsala pár veršů=o) Nic extra=o)

Láska je pojem,
slovo vykřičené mezi lid
a stejně marně hledáš klid,
když si tě ochočí.
Láska je pojem,
srdce s srdcem, o němž sníš,
co pláče, když mu uvěříš,
pohlédneš-li do očí.
Láska je pojem,
srdce nakreslené u jména,
co píše duše ztrápená,
když cit udeří.
Láska je pojem,
jež pouhá slova pojí v štěstí,
psána po zdech na předměstí,
jimž stejně nikdo nevěří.
Láska je pojem,
jako nebe, peklo nebo ráj,
též jim věří širý kraj,
ale nikdo nepozná.
Láska je pojem,
hlásky, co jdou za sebou,
co náhle srdce nezebou,
když jsou líbezná.
Láska je pojem,
velký nůž či ostrá dýka,
co s každým slovem, jenž ti říká,
stále hloub se zaráží.
Láska je pojem,
ztemnělá noc nad hlavou,
růže s mocí bodavou,
přiliš těžké závaží.
Láska je pojem,
který význam ztrácí,
když k smrti srdce utrmácí
sliby zlatých pozlátek.
Láska je pojem,
jen nekonečná nemoc bílá,
co z učebnic se vytratila,
na niž dosud není lék.
Láska je jen pojem,
jen slovo, co jsi právě řek',
a stejně ti ho nevěřím...
Autor SusanNortonova, 26.03.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu moc dobré!Jsem ráda, že tu vždy najdu, co se mi líbí=)Jen tak dál

27.03.2007 18:55:00 | losberundos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí