Tak aby si to věděla

Tak aby si to věděla

Jsi paprsek co mraky krájí,
když úsměvem mě napájíš.
Oči dvě hvězdy které znamenají,
že srdce moje zachráníš.

Budu číst v nebi v znameních,
jak oplácet ti radosti.
Hřát tebe srdcem plamenným,
vždy v tvojí lásko blízkosti.

Podej mi dlaň svou na cestu,
v té chvíli duše v jednu splynou.
Být bez tebe už nesnesu,
Tvůj smích je mojí hymnou.
Autor petrzal, 13.04.2023
Přečteno 173x
Tipy 4
Poslední tipující: kozorožka, Psavec, Sonador, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí