U akvária

U akvária

Anotace: :(

Spolu se nikdy nenudíme
jsem za to vděčný, věř mi
občas i společně zahulíme
za balkonovými dveřmi.

Dívám se do Tvých studánek
vidím v nich modrou oblohu
někdy se chovám jak kašpárek
bohužel za to nemohu.

Ty jsi jak panenka Mária
ctnostná a krásná socha
když stojíš u akvária
láska v mém srdci šplouchá.

Obejmu Tě a dám Ti pusu
mačkám Tě ve svém objetí
rty sladké od sklenky džusu
a slzy plné dojetí.

Škoda, že láska časem mizí
je to jak idea nového světa
po čase není už tak ryzí
a někdy nezbyde ani věta.

Autor Ďábel sám, 13.04.2023
Přečteno 107x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, kozorožka, šerý, Marťas9, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná zbyde pouze vzpomínka,
snad krásná, i když jen malinká...

15.04.2023 23:19:26 | Emily Říhová

Doufejme

16.04.2023 15:39:04 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí