Pro mne jsi....

Pro mne jsi....

Anotace: Malinko slovíček od srdce.

Ty jsi můj svatý grál,
O tebe se bitvy vedou,
K tobě plamen v mém srdci vzplál,
Jen pro tebe slzy z nebe kanou.
Noční šaty prudce vlají,
Úsměv plný okouzlení,
Znám noci plné bdění,
Znám dny plné snění.

Ten odchod mi srdce trhá,
Ten pocit mě ničí.
Cesty pálí, mosty strhá,
Cit však pořád křičí.
Celé hodiny bych se na tebe jen díval,
Kdybych nadání pouze malé měl,
O tobě bych zpíval,
Jen kdybych políbit tě směl.

Pramínek vlasů padá ti do očí.
Bodnou přímo do srdce,
Každý den mě zaskočí,
A tvé milé ruce,
Mojí tvář hladí,
Čas se zastavil .........
..my jsme stále mladí.
Autor Prousan77, 26.03.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chlape, tak ty jsi opravdu zamilován.
Přeji ti jen tak dál!
Však city své braň, at'nejsi pobodán.
Však mohu se od tebe učit,
ale nechci se zase mučit,
když své srdce vložím
a ono pak bodne ostří.
Pouhý zůstatek snahy básní
po lásce mi v srdci a na papíře zůstane.
Dobře se čtou tvé básně.Díky o dnešní obohacení
Katka

26.03.2007 20:54:00 | losberundos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí