Sentimentální

Sentimentální

Anotace: Stavíš se, nebo si už zapomněl?

Stav se někdy
Zavzpomínat
Na postelové hrátky


Bez ozstychu
Pomilovat
A pak se vrátit zpátky

Do života beze mě
Bez možnosti nás

Stav se někdy
Zavzpomínat
Na co nezbyl čas

Stav se někdy
Zavzpomínat
Na zatáčku v lese

Na dívku vnitřně zlomenou
Jak pod tebou se třese


Stav se někdy
Zavzpomínat
Jaké by to bylo

Kdyby možná
Z lásky školní
Mezi námi zbylo

Něco víc než
Poblouznění
Zpustošených duší

Stav se někdy
Zavzpomínat
Jestli mi to sluší

Stav se někdy
Zavzpomínat
Říct sbohem
Jedem dál

Stav se někdy
Rozloučit
s tím žes mě
Miloval
Autor Jajja, 17.04.2023
Přečteno 113x
Tipy 15
Poslední tipující: V.N.Losinský, šerý, Psavec, Marry31, Lexi, CULIKATÁ, Marťas9, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí takový sentiment

17.04.2023 12:20:19 | Marry31

Opravdu hodně řádky mi sedly,jsi zlatíčko.

17.04.2023 07:28:55 | mkinka

Děkuji

17.04.2023 07:45:13 | Jajja

Máš hodnou duši.

17.04.2023 15:32:17 | mkinka

Hodně citlivé.

17.04.2023 07:20:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí