V Překladu

V Překladu

Něco bylo mezi námi,
co ostatní nevidí,
místa kde nebyli s námi,
v příběhu jim nesedí.

Až když jsme to vyprávěli,
dali jim význam podkladu,
zmizelo vše mezi námi,
zmizela jsi v překladu...
Autor Křemen, 19.04.2023
Přečteno 107x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí