Někdy je těžký jít blíž

Někdy je těžký jít blíž

Anotace: Na kráteru sopky stavím svoji skrýš, Tam dravčími pery píšu básně, už tráva doutná, hoří, je těžký jít blíž......

 

Měl jsem pocit

Že už tě nemám rád

Přesto nechtěl jsem ti dál víc zahejbat

 

Měl jsem pocit

Že zmítán vlastně žiju sám

Že lehce ztrácím to, co znovu hledám

 

Světu vzdálen, ty jediná mi rozumíš

Co vlastně zkouším, když teď nemůžu jít k Tobě

Nemůžu jít blíž

 

Na kráteru sopky stavím svoji skrýš

Tam dravčími pery píšu básně, už tráva doutná, hoří

Je těžký jít blíž

 

Půjdeš blíž

Někdy je těžký jít blíž

Jít blíž

A neublížit

 

Světu vzdálen, ty jediná mě pochopíš

Že nejsem blázen, že falešné a mělké mě láme, ubijí

 

Půjdeš blíž

Někdy je těžký jít blíž

Jít blíž

Jít blíž

 

(Hanuš Šparlinek, 21.4 2023)

Autor Hanuš, 21.04.2023
Přečteno 114x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí