Němota

Němota

Anotace: Moc citu, ale nějak to chtělo ven...

Chtěla bych ti jednou říct,
V opilosti, za střízliva,
Že jsem schopna býti živa,
Pouze z tvé přítomnosti.

Čtyři slova pouhopouhá,
Těch závazků nesou mnoho,
Avšak jsou odrazem toho,
Co a jak tam uvnitř cítím.

Čtyři slova, velký blok,
Němá jako v řece ryba,
Jednou snad nebude chyba,
Až najdu odvahu
A řeknu
,,Jsi láska mého života.''
Autor Amiradi, 25.04.2023
Přečteno 113x
Tipy 13
Poslední tipující: Alala, Iris, Roser, Fialový metal, Psavec, Marten, Fractura cordis aperta, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...láska je zjevná i bez slov...;-)ale to by byla škoda básním...

25.04.2023 13:06:43 | Marten

Hezké a upřímné. O Lásky života by měl člověk pečovat.

25.04.2023 09:13:07 | mkinka

Děkuji :)

25.04.2023 12:23:39 | Amiradi

Rádo se stalo, Amiradi.

25.04.2023 13:09:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí