Bez boje

Bez boje

2023

Jedním osudem vzdálený, 

jen ruku stačí natáhnout

Když mě líbá, mé rty tvé verše šeptají

Když mě objímá, mysl má k tobě se upíná

Ty city jednoho dne odejdou, možná zůstanou

nebo bez boje budou na místě stát

jako ty, když jsi nás spolu viděl

toho slunného dne a tvou tvář pohltil stín...

Takhle jsi to chtěl, dovol mi připomenout - 

zády ses otočil, když natáhla jsem ruku.

Měla bych na tebe shlížet

či aspoň hrdě s ním před tebou se nést.

Proč se ale láme srdce, v tichosti puká, 

když tě vidím tam stát němě, bez boje?

Autor Dáma z kavárny, 26.04.2023
Přečteno 188x
Tipy 9
Poslední tipující: Koala, ukrytá v máku, Psavec, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je moc krásně a procítěně napsaný.

27.04.2023 13:58:40 | Koala

Příjemné čtení...:)!

26.04.2023 15:46:30 | ukrytá v máku

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí