Realita

Realita

Bolí byť jen přemýšlet, že nelze dělat nic,
leda spálit těla a dojít si pro rýč.
Omámen jsem rajským - jablkem, jak známo.
Plynnou formu nechávám představám, má dámo.

Kéž by to šlo navěky a nutkání šla stranou,
snáze by se žilo, bych zemřel slastí samou.
Ač chci a nebo nechci čelit tomu čemu musím,
se stejně sobě postoji a chtíči svými hnusím.

Žití takto pokračuje, až zdá se nebýt bytím,
pak deprese se vlídně střídá se zahanbeným blitím.
Až v absurdity staví se ty obrazy co mívám,
kde všechen vítr utichá a tebe blaze líbám.

Realita: „Střídám!"

Autor HeRaw, 29.04.2023
Přečteno 112x
Tipy 4
Poslední tipující: kozorožka, Marťas9, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná práce*
Super!

29.04.2023 23:08:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí