Přeji si...

Přeji si...

Anotace: ....

Přeji si,

abys mi řekl, že mě miluješ

Přeji si,

abys mě políbil Tvými rty,

abych zčervenala až na Tvou duši

 

Přeji si,

abych vykoukla z Tvého okna

a zvykla si na to vidět Tě při probuzení,

jak ozáříš mé šero

 

Přeji si,

abys mi ukradl pohled,

aby ses na mě poočku podíval

Přeji si,

probouzet se mezi Tvými polibky,

aby Tvé rty na mých splynuly

 

Přeji si,

abych s Tebou noc plné vášně prožila

Přeji si,

aby ses mě dotýkal

 

Dám svou duši,

dám své tělo,

dám své kosti

Odevzdám Ti vše, i ty věci,

které nemám

 

Dám Ti své oči,

abych se znovu viděla ve Tvém pohledu

Dám Ti svůj polštář péřový, ten, který miluješ

 

Přeji si,

abys mě pevně objal,

abych Tvou bezpečnou náruč cítila

Přeji si,

abys byl má opora v těžkých chvílích

Přeji si,

abys byl milující táta pro své dcery

 

Přísahám, že miluji všechny Tvé nedostatky,

ačkoliv zkouší mou trpělivost

Miluji vše, když to prožívám s Tebou

 

Přeji si,

abych to, co z života zbývá,

prožila já s Tebou

 

 

 

 

 

 

 

Autor Misha, 06.05.2023
Přečteno 152x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí