Dívka z květů

Dívka z květů

K ránu když se probouzím
obrazy vídám ..rozumím
Je na nich krásná dívka
Z květin tvořena
Není to milka
Opravdu z květů je stvořená.
Z těch nejkrásnějších okvětních lístků ,
její nohy jsou .
Boky vytváří růže v misku
A ňadra z pomněnek najednou
roztančí čardáš ze čtyřlístků.
Šije vidět není zahalená je kopretinou
vlasy jsou vlčí máky
co letí nad krajinou .
Rty jsou plné sedmikrásek
nosik je krásné poupě
nad ním dvě hnědě zářící oči všech zlatovlásek .
Řasy ,které slunce koupe.
A drobné pihy od borůvek
ve tvářích z ruměnek ostrůvek .
To je ten obraz co vidím každé ráno .
Za to šťastný jsem ,že mě to bylo dáno .
'tento obraz milovat "
Autor Maze, 10.05.2023
Přečteno 154x
Tipy 6
Poslední tipující: Lesní žínka, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí