Nelituji této Lásky

Nelituji této Lásky

Anotace: ...

Nelituji této Lásky,

i když za ní platím svým srdcem,

milovat je zázrak a já Tě milovala,

jak jsem si to nikdy nepředstavovala

 

Kdo mě odtrhne od Tvého těla,

od včerejší vzpomínky na Tebe

Cítím, že život se nám kratí

a že dnešní den se už nebude opakovat

 

Poté, co se zavřou dveře,

naše postel čeká rozestlaná,

plná bláznivé vášně z Lásky,

a mezi ,, miluji Tě" a ,,miluji Tě"

pomalu vystoupáme do nebes

a nemohu tak litovat této Lásky

 

Nelituji této Lásky,

i když za ní platím vysokou cenu

nevyčíslitelné hodnoty

Nikdy jsem Tě nepřestala milovat,

i když ta Láska vyprchává

Autor Misha, 10.05.2023
Přečteno 190x
Tipy 7
Poslední tipující: Ondra, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad nevyprchá zcela...
Velmi něžné a milé, milá Misho :)
Přeji krásný den s tím, že bude líp ;)

11.05.2023 16:24:45 | Ondra

A děkuji za Tvá slova a verim tomu, že bude lépe:-)

11.05.2023 16:29:20 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí