Skrčené košile

Skrčené košile

Kolikrát ucítím tvůj dech na mém zátylku?
Kolikrát ještě budu pochybovat?

O tvých skrčených košilích.
O nocích, které jsme prožili.
A o láhvích, které jsme vypili.

Kolikrát budu potřebovat tě lépe znát?
Kolikrát se tě budu ještě ptát?

Na to, jak chutná ti můj polibek.
Na to, proč si mě ještě nesvlékl.
A na to, proč ses tolikrát přeřekl.

Nepotřebuješ znát, co vše mám za sebou.
Nepotřebuješ vědět mou skladbu slov.
Tak už tam tak nestůj a lásku ze mě lov!

Autor Anety poetry, 11.05.2023
Přečteno 165x
Tipy 9
Poslední tipující: martinaV, šerý, mkinka, Emily Říhová, Psavec, Frr, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí