Důvěra?

Důvěra?

Ukážu ti svoje srdce
Pod jedinou podmínkou
Nezačneš se smát a křičet
Nezničíš mě vzpomínkou
Na ty dávné skutky černé
Co mi jednou vzaly hlas
Od té doby se mnou věrně,
Ať si jak chce plyne čas
Zůstávají na mé cestě
Smějí se mi do očí
Občas se jim ztratím v lese
Brzy zase vyzkočí
Jsou poetická oblaka
A bílé keře zimy
Když myslím, jak je odlákám
Když přemýšlím, co s nimi
Autor Tritvaetna, 13.05.2023
Přečteno 103x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Kan, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí