Rupec

Rupec

Anotace: Pro úplně nej klučinu na týhle planetce

Rupec

Je s ním srandy kopec,
má rád dobrej hopec,
přezdívaj mu Rupec,
mám ho ráda hafec.

Jeho polibky, pohledy,
jeho něžný doteky.
Přemlouvání, že má mě rád,
a že to všem poví,
že nechce být jen můj kamarád,
všichni se mu za to smějí.

Chyba, to je jeho oblíbené slovo,
používá ho skoro pořád,
chyba, prostě ,,Nebylo to ono.",
chyba, to je slovo neřád.

Chtěla bych se s ním smát,
dotýkat se jeho těla,
svoje city mást,
polibky mu krást,
abych si život zpříjemnila.
Autor Isabela - Easynka, 27.03.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí