Jednou za čas musíš

Jednou za čas musíš

Myslel sem že už nemam schopnost psát verše
Mý srdce se nestihlo připoutat k arše
Podle tý bolesti v hrudi
Se až na samým dně budí
Prej že ten čas je mocnej
V tom případě sem asi nemocnej
Furt když jdeš kolem
Tlak mi letí horem
Bože seš tak sexy
Proč s Tebou bylo tak hezky
Promiň někdy to musí ven
Jednou mi bude lehká zem
Autor paradaj, 25.05.2023
Přečteno 112x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí