Pila jsem světlo

Pila jsem světlo

(Jsi křídla. Jsi síla
Jsi let a jsi smích
Naděje na křídlech posledních…)

Je jeden z dnů, kdy ke mě mluví země
Jeden z dnů, kdy země mluví ke mě
Jeden z dnů, kdy slunce září víc než
Starosti města. A stromy září. Poběž!
Poběž ke mě, stromy září,
Starosti jsou na diáři.
Ty nemusíš, ty můžeš žít,
smát se a létat. Stačí chtít.
Pár minut do cíle. Jasné je nebe.
Jestli jsem plakala, jistě ne z tebe.
Ledový vzduch, který někdy i zebe
Nad městem zavíří…
Autor Tritvaetna, 25.05.2023
Přečteno 103x
Tipy 6
Poslední tipující: tomkepka, Psavec, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pila na světlo.)

25.05.2023 15:42:26 | Constantine

To se povedlo :D

25.05.2023 18:22:44 | Tritvaetna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí