Kdykoliv...

Kdykoliv...

Anotace: ...

Kdykoliv máš pocit, že nic nezvládáš,

jen se drž mé Lásky,

pomůžu Ti být silný,

ale bojíš se prohry

 

Na Tvé srdce nedosáhnu,

dokud mi neukážeš pravost své Lásky

Jsem ta,

která Ti cestu k Lásce ukáže

Vše, co Ti dříve chybělo,

Ti teď nabízím, prosím, neodmítej mou pomoc

 

Drž se mé Lásky a nepouštěj ji,

jelikož jsem tou, která Ti dá víc

Kdykoliv potřebuješ Lásku,

je v mém srdci ukrytá

 

Kdykoliv se mi svěřit se vším můžeš,

vše dusit v sobě není dobré

Do Tvých hnědých očí se podívám,

je v nich spousta Lásky

 

Kdykoliv, když mi není dobře,

nacházím útěchu ve Tvé pevné náruči

Pokaždé mě pevně objimáš,

do Tvé náruče se schoulím jako kotě,

svými něžnými slůvky mě utěšuješ

 

Jen se pevně mé Lásky drž,

nepouštěj ji,

protože Ti mohu dát

mnohem víc než kdykoliv předtím

 

Autor Misha, 26.05.2023
Přečteno 114x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí